Бившият треньор на родната тенис звезда Григор Димитров - Данте Ботини, определи

...
Бившият треньор на родната тенис звезда Григор Димитров - Данте Ботини, определи
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ! Това е най-голямата слабост на Григор Димитров

Бившият треньор на родната тенис звезда Григор Димитров - Данте Ботини, определи въздействието на страстите върху играта на българина за най-голямата му уязвимост. 

" Той е извънреден състезател, един от най-талантливите в тура. Физически също е извънреден, грижи се доста за себе си, той е звяр. От позиция на тениса извършва удари, които съвсем никой различен не прави. Слайс бекхендът му е удивителен, този с една ръка също.

Григор е тенисист, който е приятност за окото. Заради него си плащаш билета. Когато е в неприятен интервал обаче, искаш да си тръгнеш, тъй като едвам се състезава. Това е огромната му уязвимост.

Той страда, когато не е добре прочувствено и това се трансферира на корта. Показва го. Когато е благополучен обаче, той може да направи най-хубавото шоу ", сподели Ботини в изявление за аржентинското издание Ла Насион.Двамата с Гришо работиха дружно съвсем две години - от декември 2020 година до септември 2022 година, като за този интервал българинът се движеше сред 16-о и 37-о място в международната класация и игра четвъртфинал на Australian Open и два полуфинала на шампионати от сериите " Мастърс ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР